Daglige sommerturer

Sommerstid arrangeres det turer med fører daglig til Eventyrisen på Svellnosbreen og i pent vær kan både Galdhøpiggen og Glittertind trygt bestiges uten fører. Følg lenken til Spiterstulen Bre- og Fjellføring for mer informasjon

https://spiterstulen-bre-og-fjell.hoopla.no/sales/

 

Spiterstulen Bre- og Fjellføring er tuftet på en stolt tradisjon med føring fra Spiterstulen som startet allerede i 1850, da Steinar Sulheim førte to sambygdinger til toppen av Galdhøpiggen som førstebestigere! Dette ble starten på daglige føringer, mest til Galdhøpiggen de første årene, men etterhvert også til andre stortopper i området. Fra 1950-årene etablerte Eiliv Sulheim daglige føringer til den spektakulære Eventyrisen på Svellnosbreen, og la grunnlaget for den økende føreraktivitet som fulgte i 1960 og -70-årene. Vi er stolte av å få lov til å videreformidle hans filosofi og forståelse, både av fjellets elementer, været og menneskene.

Området rundt Spiterstulen byr på muligheter for å bestige brorparten av Norges stortopper på dagsturer, sommer som vinter. I tillegg er det ryggtraverser med varierende vanskeligheter, og en frodig høyfjellsdal som byr på en imponerende flora.

Nedenfor finner du vårt planlagte turtilbud, med faste turer til Eventyrisen og Galdhøpiggen på sommeren og toppturer på ski i Påska. Om du enten ønsker å bestille egen fører for din gruppe eller bedrift, eller ønsker fører på andre turer enn de som er satt opp her så ta gjerne kontakt med oss på .