Overnatting på Spiterstulen

I hjertet av Jotunheimen, omgitt av Norges majestetiske fjellandskap, ligger Spiterstulen Turisthytte - et paradis for fjellentusiaster. Dette tradisjonsrike området, som ligger 1111 meter over havet i den frodige Visdalen i Lom, har vært et yndet utgangspunkt for både familieturer og utfordrende fjellturer, inkludert bestigninger av noen av Norges høyeste topper.

 

Avbestillingsregler:

Bestilling er bindende for begge parter.

Ankomst regnes som kl. 15:00 dagen oppholdet er booket for.

Total pris for opphold beregnes ut fra tilbudt pris på kost & losji, fratrukket eventuelle rabatter.

 

Avbestilling 15 dager eller mer før ankomst: 0% av total pris for oppholdet

Avbestilling 4-14 dager før ankomst: 50% av total pris for oppholdet

Avbestilling 1-3 dager før ankomst: 75% av total pris for oppholdet

Avbestilling 24 timer eller tettere på ankomst, eller manglende oppmøte: 100% av total pris for oppholdet

 

Vi er behjelpelige med å flytte opphold 1-2 dager frem eller tilbake i tid så lenge dette meldes inn god tid i forveien (senest 1 uke), flytting på kortere varsel eller flyttinger på større tidsrom vil påløpe gebyrer.

For besøkende som søker overnatting blant turisthytter i Jotunheimen, tilbyr Spiterstulen et godt utvalg av muligheter. Fra koselige småstuer og familieenheter med bad, til ungdomsavdelinger med køyesenger og felles sanitæranlegg. Her er det noe for enhver smak og ethvert behov. Med kapasitet til om lag 220 gjester, samt tilrettelegging for telt og bobilparkering med nødvendige sanitærfasiliteter, er Spiterstulen det perfekte valget for en komfortabel natt etter en lang dag i fjellet.

Området rundt Spiterstulen vrimler av aktivitetsmuligheter. For familier tilbyr dalen rike floraopplevelser, pludrende bekker og historiske setertufter, ideelt for lette vandringer. For de mer eventyrlystne byr Spiterstulen på tilgang til avanserte fjellturer og klatring, med nærliggende tilgang til 17 av Norges høyeste fjelltopper.

Sesongen ved Spiterstulen i Jotunheimen strekker seg fra begynnelsen av mars til mai og fra juni til oktober, noe som gjør det til et attraktivt sted å besøke både for vintersport og sommerferier. Uansett årstid tilbyr Spiterstulen en pause fra hverdagen; et sted hvor du kan trekke frisk fjelluft dypt ned i lungene og nyte hjemmelaget mat med lokale råvarer etter en dag ute i det fri.

Spiterstulen står som et vitnesbyrd på Jotunheimens gjestfrihet og er en nøkkeldestinasjon for de som søker overnatting blant turisthytter i Jotunheimen.