Smaken av fjell

Vi har et godt kjøkken med en norsk kokk som lager førsteklasses mat. Råvarene er fra det norske landbruket, og maten er vektlagt norske tradisjoner. Her serverer vi blant annet spennende smaker, slik som brenneslesuppe eller en rund og kraftig blomkålsuppe. Du kan også nyte lam som nærmest smelter i munnen, akkompagnert med en velsmakende, fargerik ratataouille. Eller hva med møre koteletter med en fantastisk eple- og basilikumsaus? Hos oss er matopplevelsene mange og minnerike.

middag med gjest

Fjellmat og hygge

Som hovedleverandører til kjøkkenet kan nevnes: Bama, Gilde og Tine. En lokal og god distributør er Gudbrandsdalsmat, som har mange gode og spennende produkter. Vi bruker en del lokale produkter og aller helst råvarer generelt fra Norge. Vi kan så lang det lar seg gjøre garantere at kjøttet er Norsk.

Spisesalen har en trivelig atmosfære og en formidabel utsikt innover Visdalen og mot Galdhøpiggen. Vi har blide ungdommer i serveringen og mulighet for vin til maten. Det er i seg selv en flott avslutning på turen å kunne se solen gå ned over fjellene du akkurat har gått i.

Vi satser på tradisjonell norsk mat, med spennende innslag og trivelige omgivelser. Det er rikelig med mat både i kafeteriaen og spisesalen – akkurat slik det skal være på sætra!

God appetitt og velkommen til bords!

Har du matallergi?

Vi tilrettelegger gjerne for matallergier, ta kontakt med Bjørn Andreas på kjøkkenet eller gi beskjed i resepsjonen når du kommer, så finner vi en løsning sammen.

Smaken av fjell