Eventyrisen i Svellnosbreen

Svellnosbreen med Eventyrisen er en fantastisk opplevelse for store og små. Det er en av de få breene i Norge der man kan vandre rundt tårn og ned i sprekker. Nyansene man finner av blå er uendelige. Av og til hender det vi kan finne en grotte eller et nåløye. Våre førere er erfarne og setter sikkerheten først, men prøver å legge opp til en spennende og variert tur. Aldersgrense for turer er 7 år.

Turen er tilrettelagt som en tur som skal kunne passe for alle og er å regne som en introduksjon til en verden av is. Vi kan også tilby lengre og vanskeligere turer, eller formidle kontakt med andre som har utstyr for dette.

Et annet alternativ som er mye brukt om sommeren er “Breen – Piggen”. Turen går gjennom brefallet og over flatbreen. Ved foten av Galdhøpiggen går vi av breen før vi BESTIGER toppen via en bratt ur med stigning på ca 600 hødemeter. Aldersgrense for de lengre alternativene er 12 år.

Svellnosbreen med Eventyrisen er en spektakulær opplevelse for store og små(7-8timer). Det er også føring til Galdhøpiggen og andre fjelltopper i området i hovedsessongen.

Det finnes mange aktører som fører denne turen, og de som vi ofte bruker er Bre og fjellføring.

 

Ta gjerne en titt på lenken under for mer informasjon:

Play Video