Sommer i fjellet

Vi ønsker alle velkommen

Spiterstulen har lange tradisjoner med fjellaktiviteter og vi har gode tilbud for både barn, ungdom og voksne. Landskapet mellom Norges høyeste topper innbyr til så vel korte fotturer som utfordrende bestigninger og lange turer. Ved dårlig vær tilbyr Visdalen ly og flotte forhold for småturer og andre aktiviteter. Det er et fint område både for barnefamilier og erfarne klatrere.

I hovedsesongen er det et tett samarbeid med Spiterstulen bre- og fjellføring, de setter de ofte opp to turalternativer, med lokalkjente flinke førere. På turene forteller føreren om historikk, kultur og annen relevant informasjon.

Svellnosbreen med eventyrisen er et spektakulært eventyr for store og små, og førerne går daglige turer til Galdhøpiggen og Svellnosbreen.

Førerne har førertimen, hver kveld i sesongen klokken 2100 på Spiterstulen. Påmelding eller spørsmål om turer gjøres til post@galdhopiggen.no og mer informasjon finnes på Spiterstulen bre- og fjellføring.

Det er fine muligheter for avslapning, sosialt samvær og felles glede. Vi har romslige og innbydende stuer som passer både for store og små, og mindre og større grupper. Hos oss skal alle finne mulighet til ro og hygge , pause i hverdagen og inspirasjon til nye dager.

Kulturinnslag, leik og dans enkelte kvelder

Velkommen til fjells!