Påske i Jotunheimen

Velkommen

Spiterstulen har lange tradisjoner med påskefeiring og har tilbud for både barn, ungdom og voksne. Vi har med oss en knall gjeng med blid og serviceinnstilt betjening som vil gjøre alt for at du og din familie skal få god mat, rene rom og påskestemning på fjellet!

På Spiterstulen kan du oppleve lange, korte, fine, kule, trivelige og morsomme skiturer og i dårlig vær byr Visdalen på ly og flotte forhold for skilek og aktiviteter.
Kanskje utfordrende bestigninger og nedkjøringer frister mer? Da er det  godt å vite at Spiterstulen Bre- og Fjellføring er tradisjon tro på plass med et variert og spennende turtilbud.
Det vil være ulike turalternativer hver dag i påsken. Turtilbudet blir primært mellomlange og lange toppturer for eksempel Leirhø eller Styggehø. Det kan også bli rando-intro, lange fjellskiturer, bretur til Eventyrisen på Svellnosbreen eller fjellturer med barn med bål, pølser og skileik. Tradisjonen tro legges det opp til en felles tur Rundt Piggen i løpet av påsken. Utover dette ønsker førerlaget å se an vær og føre før de bestemmer turalternativene, men det legges ut et tentativt turprogram på Facebook i forkant av påsken. Det kan endres på kort varsel på grunn av vær, skredfare, skiføre og innspill fra gjester. Hver kveld kl 21 er det Førartime hvor morgendagens turer presentes, og det blir anledning til å få tips til egne turer eller informasjon om være og føre.

Du kan bestille rom på bookingsiden vår.

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt via skjemaet under eller ring oss og spør!
+47 97 99 80 00