Påske i Jotunheimen

Velkommen til Påske i Jotunheimen!

 Spiterstulen har lange tradisjoner med påskefeiring og har tilbud for både barn, ungdom og voksne. Bodil og Bjørn Andreas har med seg en knallfin gjeng med blid og serviceinnstilt betjening som vil gjøre sitt beste for å gi deg og din familie god mat, rene rom og påskestemning på fjellet!

Landskapet mellom Norges høyeste topper innbyr til lange, korte, fine, kule, trivelige og morsomme skiturer eller kanskje utfordrende bestigninger og nedkjøringer frister mer? Om det er dårlig vær tilbyr Visdalen ly og flotte forhold for skilek og aktiviteter både rundt husene og nede i skogen.

Spiterstulen Bre- og Fjellføring stiller opp og bidrar med et variert turtilbud og hyggelige kveldsaktiviteter, påsketradisjonen tro. Nedenfor finner du kort informasjon om føringstilbudet på Spiterstulen i påsken.

Det vil være minimum tre ulike turalternativer hver dag i påsken. Turtilbudet blir primært mellomlange og lange toppturer for eksempel Leirhø eller Styggehø. Det blir også rando-intro, lange fjellskiturer, bretur til Eventyrisen på Svellnsobreen eller barnetur med bål, pølser og skileik. Tradisjonen tro legges det opp til en felles tur Rundt Piggen på Langfredag. Utover dette ønsker førerlaget å se an vær og føre før de bestemmer turalternativene, men det legges ut et tentativt turprogram på Facebook i forkant av påsken. Det kan endres på kort varsel på grunn av vær, skredfare, skiføre og innspill fra gjester. Hver kveld kl 21 er det Førartime hvor morgendagens turer presentes, og det blir anledning til å få tips til egne turer eller informasjon om være og føre.

Påskesus: I palmehelgen arrangerer vi i samarbeid med førerlaget Påskesus, en toppturhelg rettet mot studenter og yngre skiløpere, det er noe enklere og rimeligere tilbud på kost, losji og turer. Se egen info om dette på arrangementet Påskesus 2019 på Facebook.

Førerlaget vil utover satt turprogram også ha sosiale aktiviteter i kjellerstuen hver kveld!

Langfredag kommer Lomspresten Einar Gelius og holder påskemesse.

Påskeaften er det kostymerenn på snøfonna utenfor Spiterstulen, med premieutdeling om kvelden. Avsluttes med fellesmiddag for våre gjester.

Her blir det latter og lek!

Bestillinger og henvendelser på e-post eller telefon: eller 61219400

Turer kan bestilles på: https://spiterstulen-bre-og-fjell.hoopla.no/sales/paske2019

Spørsmål om turer sendes til: