Campingplass

Vår teltplass er over broen, på andre siden av elven. Her har vi et enkelt service- hus med utedo og et rom med vask og noen sittegrupper. Dette huset er kun tilkoblet sommervann. Men man kan også benytte servicehuset som er på den samme siden av elven som husene, her er det også ferskvann til drikke og matlaging.

Vi har et telt og bobil område ca. 200 meter nord for bebyggelsen, som er tilrettelagt for camping og spesielt forbehold camping-gjester med hund. Der er det kun utedo i nær beliggenhet, men man har samme tilgang på servicehus som alle andre camping-gjester.

Det er oppstillingsplasser for bobil nært tilknyttet parkeringsplassen, med mulighet for strøm, strømstolpene er appstyrt og man betaler i forhold til eget forbruk. Man kan også benytte servicehuset på parkeringsplassen. Vi har muligheter for vannpåfylling og tømmestasjon for gråvann.

Teltavgift NOK 110pr. person og informasjon ordner man i resepsjonen på Spiterstulen. Dette kan ikke bookes i forveien.

Visdalsvegen

Veien er privat fjellveg, den er bratt og smal og er ikke åpen for fri ferdsel med buss, tilhenger eller campingvogn. Det er kun etter avtale, om det ikke følges må man snu å kjøre ned igjen. Eventuelle redningsgebyr er for egen regning. Bompenger er automatisk, og betales enten i automaten på parkeringen på Spiterstulen, eller over nett på autopay.io.

Bobil har egne plasser på parkeringen med strømuttak. Det er begrenset antall plasser. Vi har tilrettelagt mulighet for tømming av toalett og tilgang på vann for fylling på bilene.

Vi gjør oppmerksom på at vi advarer mot å bruke elvevannet til drikke eller matlaging, fordi det er brevann.