Camping

Vår teltplass er over broen, på andre siden av elven. Her har vi et enkelt service- hus med to dusjer, utedo og et kokerom med to enkle elektriske plater og sittegrupper. Dette huset er kun tilkoblet sommervann. Men man kan også benytte servicehuset som er på den samme siden av elven som husene, her er det også ferskvann til drikke og matlaging.

Vi har et telt og bobil område ca 200 meter nord for bebyggelsen, som er tilrettelagt for camping. Der er det kun utedo.

Det er oppstillingsplasser for bobil nært tilknyttet parkeringsplassen, med mulighet for strøm. Man kan også benytte servicehuset på parkeringsplassen. Vi har muligheter for vannpåfylling og tømmestasjon for toalett og gråvann.

Teltavgift og informasjon ordner man i resepsjonen på Spiterstulen.

Visdalsvegen

Veien er privat fjellveg, den er bratt og smal og er ikke åpen for fri ferdsel med buss, tilhenger eller campingvogn. Det er kun etter avtale, om det ikke følges må man snu å kjøre ned igjen. Eventuelle redningsgebyr er for egen regning. Bompenger betales i resepsjonen på Spiterstulen.

Bobil har egne plasser på parkeringen med strømuttak. Det er begrenset antall plasser. Vi har tilrettelagt mulighet for tømming av toalett og tilgang på vann for fylling på bilene.

Vi har også mulighet for camping ved bilen, et lite stykke fra parkeringen. Denne campingplassen har ikke ferskvann men en liten utedo. Man må derfor gå et par hundre meter for å komme til sanitæranlegget her.

Vi gjør oppmerksom på at vi advarer mot å bruke elvevannet til drikke eller matlaging, fordi det er brevann.