Jotunheimen Toppturcamp

.. på Spiterstulen, 17. - 19. april 2020

Jotunheimen Toppturcamp arrangeres for 7.gang i hjertet av Jotunheimen. Siden 2013 har toppturcampen vært en suksess, fulltegnet med strålende vær og deltagere hvert år. Etter en kort pause i 2019 har vi nå gleden av å invitere deg tilbake til en fornyet og videreutviklet toppturcamp blant nord-europas høyeste fjell!

I 2020 arrangeres Jotunheimen Toppturcamp på Spiterstulen helgen 17. - 19. april 2020. Visjonen med Jotunheimen Toppturcamp er å skape MESTRING, FØLELSER, og unike OPPLEVELSER for deltagerne våre. På Jotunheimen Toppturcamp vil du møte likesinnede fjellfolk som er glad i ski og fjell, bestige nye og kjente topper enten med guide eller på egen hånd. Du vil kunne velge mellom enkle og krevende turer, delta på lærerike kurs og artige aktiviteter, nyte foredrag og livemusikk, og ikke minst sosialisere og nyte forfriskninger i hytteveggen!

Vi håper du melder deg på og at vi treffes i fjellet tredje helgen i april, hvor mestring, følelser og opplevelser vil bli forringet. Vi inviterer både nybegynnere og erfarne deltakere til tidenes råeste toppturcamp i hjertet av Jotunheimen.

Velkommen til Jotunheimen Toppturcamp 2020 på Spiterstulen 17. - 19. april 2020

Påmelding åpner søndag 17. november kl. 19.00 og gjøres på jotunheimentoppturcamp.no

Hilsen arrangørene